Mijn verhaal

Palm Springs 2012 

- de eerste kennismaking met frozen yoghurt,- onder de indruk.

Valencia 2013

- weer frozen yoghurt gegeten,- fan.

Parijs en New York 2013 

- verslaafd

"Hier moeten we iets mee in het Rotterdamse!"

 

N
u twee jaar later en vele ideeën, brainstormsessies, schetsen, research, proeven, foto's, kladjes, tijdschriften en reizen naar de USA en Europese landen verder, zijn we eindelijk klaar!

AMY’S Fresh & Frozen yoghurt heeft haar deuren geopend op 1 oktober 2014 in de Markthal in Rotterdam.

Wij wilden geen kopie worden van een bestaande keten. Wij wilden absoluut geen roze, zoete uitstraling. Nee, wij willen ons eigen ding doen en daarmee onze droom realiseren. Een mooi –Rotterdams- bedrijf neerzetten, dat op duurzame wijze opereert. Wij willen onze gasten een gezond en lekker alternatief bieden voor ijs en andere zware snacks. Laten zien en vooral proeven dat lekker én verantwoord ook hand in hand kunnen gaan!

 

AMY'S Missie

...............................................................

Wij willen mensen gedurende de gehele dag laten genieten van onze biologische, verse Nederlandse yoghurt met 100% natuurlijke ingrediënten. Zowel ‘fresh’ als ‘frozen’ aangevuld met de allerlekkerste lokale toppings zoals handgesneden vers fruit, premium muesli, noten, fairtrade chocolade, superfoods en speciale afwerkingen zoals kaneel, honing en fruitcoulis. Dit doen we op duurzame wijze, zowel in een plezierige, eigentijdse omgeving als voor onderweg. AMY'S is er voor iedereen die houdt van gezond én lekker.

 

AMY'S Passie

...............................................................

Lekker, natuurlijk en eerlijk. Simpel! Bij AMY'S willen we onze gasten laten genieten en verwennen. Dat geldt niet alleen voor onze verse- en frozen yoghurt, maar eigenlijk voor al onze producten.

 

 

Share