Partners

SCHULP

Een fles sap van Schulp is een fles vol fruit, gezond en voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden.
Welke van de vele smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen.

BIONADE

Voor mensen die liever frisdrank willen, is er Bionade.
Een uniek dorstlessend drankje zonder alcohol dat goed is voor lichaam en geest. Bionade is wereldwijd het eerste drankje zonder alcohol, dat wordt geproduceerd op zuiver biologische basis. Het wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten van zeer goede kwaliteit.
Bionade werkt verkwikkend en verfrist op natuurlijke basis. Het is kruidig en fruitig. Met de volle smaak van vlierbessen, lychee, kruiden, gember-sinaasappel of zelfs cola.

EARTH WATER

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Door het drinken van EARTH Water kun je al helpen. 100% van de nettowinst wordt namelijk afgedragen om waterprojecten te financieren.

GIRAFFE COFFEE ROASTERS

Een Rotterdamse koffiebrander die speciaal voor ons verse koffie brandt.

Niet zomaar koffie, maar ‘specialty’ koffie. Dat is koffie van het hoogste niveau. Binnen een paar dagen hebben we deze bonen super vers in huis. Samen hebben we een mooie ‘blend’ uitgekozen waar onze gasten van kunnen genieten.

De basis van The Blend wordt gevormd door Braziliaanse koffie. Brazils staan bekend om hun zoete volle body en notige karakter. Aangezien het aanbod aan Braziliaanse koffie enorm is spenderen we veel tijd aan de zoektocht naar de beste koffies en plantages.

De accenttoon in de blend bestaat uit 20 % Yirgacheffe. Deze koffie uit de bekendste koffieregio van Ethiopië staat bekend om zijn complexiteit. In de blend zorgt hij met zijn frisse karakter voor wat meer spanning en smaakdiversiteit.

BONDI CHAI

We gaan terug naar meer dan 5000 jaar geleden voor de roots van de Chai Tea Latte. Chai is ontstaan in India, Nepal, Tibet en Pakistan, het woord Chai is een algemene woord dat thee in die regio’s betekent. De Chai Tea werd veelal gebruikt bij de natuurgeneeskunde ayurveda, die de basis vormen onder het hindoeïsme. Bondi Chai Tea Latte is een heerlijke drank, gemaakt van Darjeeling thee, vanille, verkwikkende specerijen en honing en wordt vers bereid met opgeschuimde warme melk. Voor iedereen die eens wat anders wil dan koffie en thee.

• Gemaakt met de beste ingrediënten

• Zonder kunstmatige toevoegingen

• Glutenvrij, 98% vetvrij, laag in cafeïne

CALLEBAUT Hot Choco's

Onze chocolade toppings en warme chocolade dranken worden gemaakt uit het unieke assortiment
Fairtrade- gecertificeerde chocolade van Callebaut. Deze chocolade is verantwoord en duurzaam geproduceerd. Omdat Callebaut een extra premie betaalt voor de cacaobonen, helpt u met uw aankoop kleine boeren in ontwikkelingslanden aan een hoger inkomen.

WEERRIBBEN ZUIVEL

Aan de rand van het mooiste natuurgebied van Nederland, het Nationaal Park de Weerribben, ligt de zuivelboerderij van familie De Lange. Om precies te zijn, in “Klein Nederland”, het bruggetje over, langs het ooievaarsnest en dan rechtdoor…… rietvelden, graslanden en water, met daartussen afwisselend bomen. “Weerribben zuivel” heeft er voor gekozen het bedrijf aan te passen aan de omgeving: extensieve, biologische veehouderij, met daarnaast een ambachtelijk zuivelfabriekje.

THEE CULTUUR

Thee Cultuur Thieme’s Echte Thee heeft thee tot kunst verheven. Thee met een grote T!
Die kunst begint op de plantage en eindigt bij een perfect kopje geurige thee op de tafel van uw gast.

KOEKELA

Amy’s zorgt ook voor lekkers bij de koffie! Daarvoor werken wij samen met Koekela, de verleidelijkste koekjeswinkel van Rotterdam